NATURALNY AROMAT KOKOS Z INDONEZJI nada wyjątkowego i egzotycznego charakteru Twoim wypiekom i daniom. Indonezja to kraj, w którym palmy kokosowe mają najlepsze warunki wzrostu, stąd też pochodzi nasz naturalny aromat, który zachwyci Cię właśnie nutą zapachową świeżego kokosa.
Idealnie rozprowadza się we wszystkich daniach słodkich i słonych - nadając im wyjątkowy smak i zapach. Dzięki niemu skomponujesz swój wyjątkowy egzotyczny deser, nie używając alkoholu. Idealny do przygotowania kremów na bazie śmietanki kremówki - nie rozwarstwia się, nie zabarwia, a także napoi (shake lub kawa). Szybko się rozpuszcza, nie pozostawiając tzw. ‘tłustych oczek’ na jego powierzchni.
Doskonale nadaje się również do aromatyzowania czekolady, mas cukrowych oraz wszelkiego rodzaju wypieków: muffinów, kruchych ciastek, maślanych ciastek, biszkoptów, ciast i tortów, a także lodów i mrożonych deserów.
Dozowanie: